Gunt u of jij de dieren op de Dierenweide hun fijne, beschermde leven? Draag dan bij aan de kosten van een dier door er één of meer te adopteren. Een dier blijft dan wel 'van' de kinderboerderij, maar er is dan wel een speciale band met 'uw' of 'jouw' adoptiedier!

Wanneer je je keuze gemaakt hebt voor een dier, dan kan je een e-mail sturen naar Yvon de la Fuente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarin geef je aan welk dier of welke dieren je wilt adopteren. Bekijk hier onze dieren.


Vraag: Wat krijg ik voor een adoptie?

Antwoord: Allereerst krijg je een certificaat van jouw dier. Daarnaast krijg je een update als er iets bijzonders is met je dier.
En tijdens openingstijden kan je jouw speciale dier natuurlijk bezoeken!


Vraag: Kan ik iemand een adoptie cadeau geven

Antwoord:Wil je iemand een geweldig cadeau geven? Dan kan je een certificaat van een adoptiedier cadeau geven en zo een dierenliefhebber blij maken!


Vraag: Hoeveel dieren kan ik adopteren?

Antwoord:Je kunt natuurlijk zoveel dieren adopteren als je wilt. Of misschien wil je met je schoolklas een paar van de dieren een jaar in het zonnetje zetten door ze te adopteren.


Vraag: Wat kost een adoptie? *)

  • volière vogel: € 5,00
  • duif: € 7,00
  • cavia: € 10,00
  • konijn: € 15,00
  • kip: € 15,00
  • geit: € 35,00
  • schaap: € 40,00
  • ezel: € 50,00

Het rekeningnummer van Stichting Dierenweide Goverwelle is NL 91 ING B0008458334.


Vraag: Hoe lang geldt de adoptie?

Antwoord:Je adopteert een dier in principe voor één jaar. Je betaalt éénmalig het adoptiebedrag (dus bijvoorbeeld 1x 10,00 voor een konijn). Wij doen niet aan stilzwijgende verlenging. Tegen het eind van het jaar ontvang je vanzelf een brief of e-mail met daarin de vraag of je jouw adoptie wil voorzetten, een ander dier wil adopteren of wil stoppen met de adoptie.

Wil je nog iets weten of heb je opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar Yvon de la Fuente op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website ontwikkeld en ontworpen door Webburo Spring