We hebben op de Dierenweide een paar nieuwe dieren:

Rico de ezel: hij is het nieuwe maatje voor Kaya:

Verder is er een nieuwe cavia: echt een schatje om te zien:

En er zijn al kuikentjes: moeder kip is er blij mee en ze doen het heel goed!

31 maart 2020

Onze Dierenweide blijft in ieder geval tot en met 28 april a.s. gesloten. Geniet van de natuur, geniet van familie en zwaai af en toe eens naar de dieren!

Er staan op dit moment geen activiteiten op de agenda.

Bijna 25 jaar is hij geworden. Onze lieve, koppige en ondeugende ezel Hans. Hij was de eerste en oudste bewoner van de Dierenweide. Elk kind kende hem. Vooral omdat hij met zijn tanden de hekken kon openmaken! 

Hans was al een tijdje niet zo fit. We hebben alles gedaan wat we konden, maar helaas moesten we met de dierenarts besluiten om Hans in te laten slapen. We zullen hem allemaal missen!

kom je feestje vieren met onze dieren

Kom jij je verjaardag met alle dieren vieren? Een kinderfeestje op onze kinderboerderij is altijd een belevenis en kan naar wens worden aangepast, maar om een idee te geven wat we gaan doen:

Lees meer: Kinderfeestje

noodkreet

Onze kinderboerderij heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Helpt u mee? De vrijwilligers doen hun uiterste best, daardoor zien de dieren er goed en gezond uit. Wie steekt graag de handen uit de mouwen met:

1) Het ontvangen van schoolkinderen, en hen vertellen over de dieren.
2) De verzorging van de dieren.
3) Meehelpen met het onderhoud van de Dierenweide, zoals bijvoorbeeld het verven van de gebouwen en het onderhouden van de groenvoorziening.

Lees meer: Vrijwilliger worden?

Dierenverzorgers gezocht

De Dierenweide zoekt vrijwilligers die willen helpen met de verzorging van de dieren. In het weekend kun je ook komen helpen. Kom bijvoorbeeld samen met een vriendin of vriend. 

Klusjesman of -vrouw gezocht

Hou je van kleine klussen doen, zoals verfwerk of klein onderhoud (denk aan bijvoorbeeld onkruid wieden of het speelgoed schoonmaken), dan zouden we ook graag met je in contact komen! 

Wij hebben een leuk team, en samen werken is nog gezelliger. Bel of mail ons en kom eens kijken, de tijd voor het vrijwilligerswerk is in overleg. 

Meer informatie

Voor meer informatie: Yvon de la Fuente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – telefoon: 0182-531026

Het is nog geen lente, maar in april verwachten we weer lammetjes en geitjes op onze Dierenweide! 

 1704 Lammetjes 

Website ontwikkeld en ontworpen door Webburo Spring