Bij de Dierenweide is altijd wat te beleven, maar op dit moment hebben we geen extra bijzondere activiteiten gepland staan. 

"Hallo, mijn naam is Sofietje! Roos van der Waal heeft mij geadopteerd en mij deze mooie naam gegeven. Bedankt Roos!" Zo kreeg op Dierendag het kleine geitje in de Dierenweide feestelijk haar naam en Roos werd in het zonnetje gezet. 

Lees meer: Terugblik Dierendag

Dexter Koe

Twee roodbruine Engelse koetjes zijn hier te gast. Het zijn Moeder Bea en dochter Daisy, twee Dexter koeien. Ze zijn heel tam, kinderen mogen samen met een vrijwilliger een speciale koeienkoek geven.

Lees meer: Dexter logeer-koetjes

kom je feestje vieren met onze dieren

Kom jij je verjaardag met alle dieren vieren? Een kinderfeestje op onze kinderboerderij is altijd een belevenis en kan naar wens worden aangepast, maar om een idee te geven wat we gaan doen:

Lees meer: Kinderfeestje

Dierenverzorgers gezocht

De Dierenweide zoekt vrijwilligers die willen helpen met de verzorging van de dieren. In het weekend kun je ook komen helpen. Kom bijvoorbeeld samen met een vriendin of vriend. Wij hebben een leuk team, maar samen met een bekende werken, is extra gezellig.

Bel of mail ons en kom eens kijken, de tijd voor het vrijwilligerswerk is in overleg.

Meer informatie

Voor meer informatie: Yvon de la Fuente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – telefoon: 0182-531026

Website ontwikkeld en ontworpen door Gouda Webdesign