agenda dierenweide goverwelle kinderboerderij gouda

Agenda

De Dierenweide is tot 9 februari gesloten.

dierenweide goverwelle dieren knuffelen kinderboerderij gouda

Dieren knuffelen mag!

Je mag onze dieren aanraken en knuffelen, natuurlijk als de dieren dat zelf ook willen. In de konijnenvilla kan je lekker zitten en konijnen aaien bijvoorbeeld.

dierenweide goverwelle spelen kinderboerderij gouda

Met een zandbak, een glijbaan, rekstokken, een klimwandje en allerlei buitenspeelgoed is het heerlijk spelen, vooral voor de jongste kinderen!

dierenweide goverwelle kleinschalig kinderboerderij gouda

Kleinschalig en toch…

Gelegen onderaan de dijk, in het uiterste puntje van Gouda, waar je de stadse drukte vergeet , zijn we groot in vriendelijkheid, betrokkenheid

Dierenweide Goverwelle is een fijne en kleinschalige kinderboerderij, in het puntje van Gouda. Het is er heerlijk toeven voor kinderen, ouders, grootouders en iedereen die van natuur houdt! Maar... de dieren op de Dierenweide hebben verzorging en aandacht nodig. En daarvoor hebben we meer mensen nodig die geregeld komen helpen. 

We zoeken:

  • Verzorgers
  • Een voorzitter of voorzitster van de Stichting.
  • een persoon die redactiewerk wil doen.  

 

Wat doet een vrijwilliger bij de Dierenweide:

  • Verzorgen van voedsel voor de dieren.
  • Schoonmaken van stallen en hokken.
  • Gedurende openingstijden aanspreekpunt voor de bezoekers.
  • Assisteren bij het organiseren van evenementen op de Dierenweide. Jaarlijkse hoogtepunten: Het scheren van de schapen en Werelddierendag.

Na een inwerkperiode wordt ervan uitgegaan, dat de vrijwilliger in principe zelfstandig kan werken, volgens een rooster. Het streven is om 1x per week een dienst van 2 of 3 uren op de Dierenweide uit te voeren.

De Dierenweide maakt onderdeel uit van de wijk Goverwelle, dan mag ervan uitgegaan worden, dat de wijk ook zijn verantwoordelijkheid neemt in de continuïteit van de Dierenweide. Momenteel werken er meer vrijwilligers van buiten Goverwelle op de Dierenweide, dan er in de wijk wonen. 

Het bestuur van de Dierenweide doet dan ook een dringend beroep op de inwoners van Goverwelle om zich aan te melden als vrijwilliger bij de Dierenweide en zo de continuïteit te kunnen waarborgen."

Website ontwikkeld en ontworpen door Webburo Spring