agenda dierenweide goverwelle kinderboerderij gouda

Agenda

15 en 16 maar NL Doet. Kom je helpen? 
In april verwachten we lammetjes op de DW!

dierenweide goverwelle dieren knuffelen kinderboerderij gouda

Dieren knuffelen mag!

Je mag onze dieren aanraken en knuffelen, natuurlijk als de dieren dat zelf ook willen. In de konijnenvilla kan je lekker zitten en konijnen aaien bijvoorbeeld.

dierenweide goverwelle spelen kinderboerderij gouda

Met een zandbak, een glijbaan, rekstokken, een klimwandje en allerlei buitenspeelgoed is het heerlijk spelen, vooral voor de jongste kinderen!

dierenweide goverwelle kleinschalig kinderboerderij gouda

Kleinschalig en toch…

Gelegen onderaan de dijk, in het uiterste puntje van Gouda, waar je de stadse drukte vergeet , zijn we groot in vriendelijkheid, betrokkenheid

Een frisse wind door Dierenweide Goverwelle

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dierenweide Goverwelle is ook weer van de partij. Helpt u ook mee door een dagje de handen uit de mouwen te steken?

1) Opstal van de gebouwen verven in "Grachtengroen".

2) Nieuwe opslag (Tuinhuis) opbouwen en verven

3) Onderhoud tuin

4) Verzorging van de dieren

Iedereen kan mee helpen en er is koffie/thee lekkers en een lunch.

Aanmelden

Als u mee wilt doen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook bellen: Yvon de la Fuente 06-26402691 of Ruud 't Hoen 06-53835979

 

Website ontwikkeld en ontworpen door Gouda Webdesign