agenda dierenweide goverwelle kinderboerderij gouda

Aangepaste openingstijden

25 december 9.30 - 10.30
26 december 14.00 - 16.00
1 januari 14.00 - 16.00

dierenweide goverwelle dieren knuffelen kinderboerderij gouda

Dieren knuffelen mag!

Je mag onze dieren aanraken en knuffelen, natuurlijk als de dieren dat zelf ook willen. In de konijnenvilla kan je lekker zitten en konijnen aaien bijvoorbeeld.

dierenweide goverwelle spelen kinderboerderij gouda

Met een zandbak, een glijbaan, rekstokken, een klimwandje en allerlei buitenspeelgoed is het heerlijk spelen, vooral voor de jongste kinderen!

dierenweide goverwelle kleinschalig kinderboerderij gouda

Kleinschalig en toch…

Gelegen onderaan de dijk, in het uiterste puntje van Gouda, waar je de stadse drukte vergeet , zijn we groot in vriendelijkheid, betrokkenheid

Onze kinderboerderij heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Helpt u mee? De vrijwilligers doen hun uiterste best, daardoor zien de dieren er goed en gezond uit. Maar, met het huidige aantal vrijwilligers redden wij het niet om de Dierenweide op verantwoorde wijze in stand te houden. 

Dit is dus een NOODKREET: wie wil ons helpen met :

1) De verzorging van de dieren.
2) Het ontvangen van schoolkinderen, en hen vertellen over de dieren.
3) Meehelpen met het onderhoud van de Dierenweide, zoals bijvoorbeeld het verven van de gebouwen en het onderhouden van de groenvoorziening.

 

Je wordt goed ingewerkt en begeleid zodat je op termijn zelfstandig kan werken. Je werkt 1x per week 2 tot 3 uur. Zijn er voldoende vrijwillgigers, dan kan je 1x per twee weken ingedeeld worden.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of tel. 06-26402691

Website ontwikkeld en ontworpen door Gouda Webdesign