agenda dierenweide goverwelle kinderboerderij gouda

Agenda

Onze Dierenweide blijft in ieder geval tot en met 28 april a.s. gesloten

 

 

 

dierenweide goverwelle dieren knuffelen kinderboerderij gouda

Dieren knuffelen mag!

Je mag onze dieren aanraken en knuffelen, natuurlijk als de dieren dat zelf ook willen. In de konijnenvilla kan je lekker zitten en konijnen aaien bijvoorbeeld.

dierenweide goverwelle spelen kinderboerderij gouda

Met een zandbak, een glijbaan, rekstokken, een klimwandje en allerlei buitenspeelgoed is het heerlijk spelen, vooral voor de jongste kinderen!

dierenweide goverwelle kleinschalig kinderboerderij gouda

Kleinschalig en toch…

Gelegen onderaan de dijk, in het uiterste puntje van Gouda, waar je de stadse drukte vergeet , zijn we groot in vriendelijkheid, betrokkenheid

Onze kinderboerderij heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Helpt u mee? De vrijwilligers doen hun uiterste best, daardoor zien de dieren er goed en gezond uit. Wie steekt graag de handen uit de mouwen met:

1) Het ontvangen van schoolkinderen, en hen vertellen over de dieren.
2) De verzorging van de dieren.
3) Meehelpen met het onderhoud van de Dierenweide, zoals bijvoorbeeld het verven van de gebouwen en het onderhouden van de groenvoorziening.

Je wordt goed ingewerkt en begeleid zodat je op termijn zelfstandig kan werken. Je werkt 1x per week 2 tot 3 uur. Zijn er voldoende vrijwilligers, dan kan je 1x per twee weken ingedeeld worden.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of tel. 06-26402691

Website ontwikkeld en ontworpen door Webburo Spring